Új mércét állít.

A dinamikus és karakteres, vadonatúj i20 új mércét állít a kisautók kategóriájában. A kategória legkiválóbb biztonsági és kapcsolódási funkciói mellett Európában elsőként kapta meg a Hyundai új formanyelvét. Váljék örömére!

Körbejárás

Fedezze fel a vadonatúj Hyundai i20-ast.

Ismerje meg részletesen a vadonatúj i20 formavilágát és kategóriaelső jellemzőit Raf Van Nuffel, a Hyundai Motor Europe termék marketingért és árképzésért felelős igazgatója ismertetésében.

Formaterv

A reflektorfényben, stílusosan.

A kecses és lenyűgöző, vadonatúj i20 érzéki, sportos új formavilágával átrendezi az erőviszonyokat a szegmensben. Az elődjénél szélesebb, hosszabb és alacsonyabb új i20 az első Hyundai Európában, amely a márka új formanyelvét: az energikus arányok, stílus és technológia harmonikus kombinációját megvalósító 'érzéki sportosság' filozófiát alkalmazza.

Jobb vagy bal nyilakra kattintson a navigálás érdekében.
 1. A dinamikus profilú, vadonatúj Hyundai i20 oldalnézeti képe.

  Dinamikus fényrajzolat.

  A lendületes rajzolatú, teljes LED-es fényszórók megjelenését még hangsúlyosabbá teszi a divatos nappali világítás, amelynek rajzolata a különlegesen kialakított hátsó lámpatestekben is visszaköszön.

 2. A vadonatúj Hyundai i20 hűtőmaszkjának oldalnézete jobbról, közelről

  Elöl és középen: sportos stílus.

  A karakteres első lökhárítót keretező, markáns légbeömlők és a merész kontúrú, rácsmintázatú új hűtőmaszk erőteljes első benyomást gyakorol a szemlélőre.

 3. A vadonatúj Hyundai i20 hátsó lámpája, jobb alul a Hyundai logójával, közeli felvételen

  Egyedülálló fényrajzolat.

  A LED-es lámpatestek lendületes Z motívuma a csomagtér ajtaján folytatódik, teljességgel egyedi megjelenést kölcsönözve a zárófényeknek.

  Kiváló minőség, ultramodern tartalom.

  A Hyundai formatervezői friss megjelenést teremtettek, egy sor innovatív esztétikai és műszaki megoldással valósítva meg az autó szellős, modern belső terét. Az ajtók elegáns, érzéki módon fogják közre a műszerfalat, formavilágukat a természet ihlette. Az ajtók kialakítása tökéletesen igazodik a műszerfal idomaihoz, míg a LED-es hangulatvilágítás visszafogott, ugyanakkor kifinomult kék derengésbe borítja az utasteret.

  Jobb vagy bal nyilakra kattintson a navigálás érdekében.
  1. A vadonatúj Hyundai i20 műszerfala az új, vízszintes bordákkal, valamint az utasoldali légbeömlő rostéllyal

   Kecses műszerfal.

   A hangsúlyos műszerfalnak szokatlanul divatos megjelenést kölcsönöznek a kecses, vízszintes bordák, amelyek egyben kihangsúlyozzák az orr széles, tetszetős kialakítását.

  2. A vadonatúj Hyundai i20 kormánykereke és 10,25 colos érintőképernyője, közeli felvételen

   Sportos, négyküllős kormánykerék.

   A sportos kormánykeréken elhelyezett kapcsolókkal könnyedén vezérelheti a fedélzeti rendszereket, és kapcsolatban maradhat a külvilággal.

  3. A vadonatúj i20 kormánykereke, valamint a műszerfal a 10,25 colos digitális műszeregységgel és a 10,25 colos érintőképernyővel

   10,25 colos digitális műszeregység és érintőképernyő.

   Az új, 10,25 colos digitális műszeregység és a szintén 10,25 colos központi érintőképernyő a modern, plasztikus belső tér meghatározó elemei.

   Kapcsolódás

   Kategóriaelső kapcsolódási szolgáltatások.

   Olyan ultramodern funkciókkal találkozhat, mint a vezeték nélküli okostelefon-tükrözést és osztott képernyőt kínáló, vizuálisan összefűzött két 10.25 colos kijelző. A Bluelink Connected Car szolgáltatásokkal pedig okostelefonjáról - vagy éppen szóbeli utasításokkal - vezérelheti gépkocsiját. A technológia zökkenőmentes kapcsolódást kínál a vadonatúj i20 fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé.

   A vadonatúj Hyundai i20 10,25 colos központi érintőképernyője.

   10,25 colos érintőképernyő.

   A még elegánsabb, még inkább felhasználóbarát belső környezet érdekében a tervezők vizuálisan egységbe foglalták az új, 10,25 colos képátlójú digitális műszeregységet és a szintén 10,25 colos központi érintőképernyőt.

   Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

   A Hyundai Bluelink Connected Car rendszere beépített telematikai szolgáltatások révén nyújt élvonalbeli Hyundai Live szolgáltatásokat, a valós idejű forgalmi adatoktól a parkolóhely-információkig. A Bluelink alkalmazáson keresztül a távolból működtetheti a vadonatúj i20 központi zárját, vagy megállapíthatja tartózkodási helyét, ha nem emlékszik, pontosan hol is parkolt le. Ezen kívül az alkalmazás riasztást küld, ha megpróbálják feltörni autóját. Ha pedig az abroncsok nyomására kíváncsi, azt is elárulja Önnek.

   A vadonatúj Hyundai i20 10,25 colos audio-video navigációs (AVN) érintőképernyője, navigációs megjelenítéssel, közeli felvételen

   Online útvonaltervezés.

   Az online útvonaltervezés lényege, hogy az útvonalat immár nem a navigációs rendszer processzora tervezi meg, hanem a Hyundai felhőben működő, nagyteljesítményű szerver. Hogy ez miért jobb? Mert így pontosabban lehetséges előre jelezni a forgalom alakulását és az érkezés várható idejét, és megbízhatóbban tervezhetők újra az útvonalak.

   Úttesten átkelő férfi az utolsó szakasz útbaigazítás funkció segítségével közlekedik.

   Utolsó szakasz útbaigazítás.

   Elképzelhető, hogy a vadonatúj i20-szal valamivel távolabb tud csak megállni tényleges úti céljától. Amennyiben a cél 200 méter - 2 kilométer távolságon belül található, a navigálását átveheti az autóból a Bluelink okostelefonos alkalmazásba. Ezt követően telefonja kiterjesztett valóságú megjelenítéssel igazítja Önt útba.

   Jobb vagy bal nyilakra kattintson a navigálás érdekében.
   1. Képernyőfelvétel: Hyundai Bluelink alkalmazás iPhone-on, központi zár oldása

    Távolból működtethető központi zár.

    Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: a vadonatúj i20 emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és egyetlen gombnyomással máris bezárhatja vagy kinyithatja autóját.

   1. 1
   Jobb vagy bal nyilakra kattintson a navigálás érdekében.
   1. Képernyőfelvétel: Hyundai Bluelink alkalmazás iPhone-on, célállomás autóba küldése

    Célállomás autóba küldése.

    Navigációs rendszerrel felszerelt vadonatúj i20 esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más dolga, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.

   1. 1
   Jobb vagy bal nyilakra kattintson a navigálás érdekében.
   1. Képernyőfelvétel: Hyundai Bluelink alkalmazás iPhone-on, parkoló autó keresése

    Jármű keresése.

    Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

   1. 1
   Jobb vagy bal nyilakra kattintson a navigálás érdekében.
   1. Képernyőfelvétel: Hyundai Bluelink alkalmazás iPhone-on, lopási kísérlet riasztás

    Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés.

    A Bluelink mindig szemmel tartja autóját. Ha valaki megpróbálná feltörni a vadonatúj i20-ast – az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották –, az alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.

   1. 1
   Jobb vagy bal nyilakra kattintson a navigálás érdekében.
   1. Screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

    Autó diagnosztikai információ.

    Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jelentés olyan információkat tartalmazhat, mint az abroncsnyomás, a hibakijelző, a légzsákok, a fékrendszer és így tovább.

   1. 1
   Jobb vagy bal nyilakra kattintson a navigálás érdekében.
   1. Képernyőfelvétel: Hyundai Bluelink alkalmazás iPhone-on, jármű állapot

    Jármű állapot lekérdezése.

    Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: az üzemanyagszinttől kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán át az ablakok és a csomagtérfedél helyzetéig.

   1. 1

   Menetteljesítmények

   Kibővített hajtáslánc-kínálat. Fokozott takarékosság.

   Válasszon a két motor és a három erőátviteli rendszer közül. A kínálat csúcsán az 1.0 T-GDi benzinmotor foglal helyet, 100 vagy 120 lóerős teljesítménnyel. A motorhoz 48 voltos mild hibrid rendszer társítható: ez a 100 lóerős verziónál opcióként, a 120 lóerősnél alapfelszerelésként érhető el. A mild hibrid rendszer 3-4 százalékkal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást. Emellett rendelhető egy 84 lóerős, 1,2 literes, hengerenkénti befecskendezéses (MPi) benzinmotor is.

   A vadonatúj Hyundai i20 takarékos motorjának képe.

   48V mild hibrid hajtáslánc.

   Az i20 48 voltos mild hibrid rendszere csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Gyorsításnál extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort.

   A vadonatúj Hyundai i20 takarékos motorjának képe.
   1

   Intelligens manuális sebességváltó (iMT).

   A károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást egyaránt csökkentő iMT rendszer oldja a kapcsolatot a motor és az erőátvitel között, amint a vezető felengedi a gázpedált, így a jármű vitorlázni kezd.*

   Kényelem és praktikum

   Tágasabb férőhely. Prémium audiorendszer. Teljes körű vezeték nélküli kapcsolódás.

   Nagyobb, jobb – a vadonatúj i20 mindenből többet kínál: a vezeték nélküli okostelefon-tükrözés és a vezeték nélküli okostelefon-töltés kényelmesebb, praktikusabb megoldás. A tágasabb csomagtartóban több minden elfér. A nyolchangszórós Bose audiorendszer pedig élvezetesebbé teszi az utazást: tekerje fel a hangerőt, és énekeljen bátran!

   Jobb vagy bal nyilakra kattintson a navigálás érdekében.
   1. A vadonatúj Hyundai i20 csomagtartója, közeli felvételen

    Tágasabb csomagtartó.

    A vadonatúj i20 elődjénél 25 literrel tágasabb, 351 literes csomagtartójába kényelmes pakolhat, ha családi kalandra indulnak.

   2. A vadonatúj Hyundai i20 hangszórója, Bose logóval

    Prémium audiorendszer.

    A felsőkategóriás Bose audiorendszer lenyűgöző zenei élményt kínál. Nyolc hangszóró - köztük egy mélynyomó - gondoskodik arról, hogy minden utazás ünnep legyen.

   3. A 10,25 colos navigációs érintőképernyő Apple CarPlay és Android Auto funkcióval, közeli felvételen
    2

    Kategóriaelső kapcsolódási szolgáltatások.

    Vezeték nélküli okostelefon-tükrözés és -töltés. Az 10,25 colos érintőképernyő Apple CarPlay™ és Android Auto™ kompatibilis. A vezeték nélküli okostelefon-töltő aljzat sem hiányzik.

    Biztonság

    Kategóriaelső biztonsági csomag.

    Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén a vadonatúj i20 kategóriája legteljesebb körű aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben megnyugtatóbbá is teszi az utazást. Ezen fejlett funkciók jelentős része csak felsőbb kategóriákban megszokott.